Aanvullende diensten

Aanvullende diensten

Speech Coach

Onzeker over het voordragen van uw speech? Begrijpelijk, maar niet onoverkomelijk. Met hulp van de Speech Coach staat u straks zelfverzekerd achter het spreekgestoelte of op het podium. Wij helpen u onder meer met uw:

Houding;

Ademhaling;

Intonatie;

Articulatie;

Tempo

De Speech Coach werkt live ‘op afstand’ met Skype of Facetime. Ons tarief bedraagt € 45,00 per uur.

Speech Check

Heeft u uw speech zelf geschreven en heeft u behoefte aan objectieve (laatste) check? Maak dan gebruik van onze Speech Check. Wij screenen en beoordelen uw speech onder meer op:

Zinsbouw;

Omvang;

Grammatica;

Opbouw van het geheel

De Speech Check werkt eenvoudig: u stuurt uw speech in Word per mail naar The Speech Factory. Na beoordeling ontvangt u uw speech per mail retour. Wij sturen u twee versies: één met zichtbare aanpassingen/suggesties (‘track changes’) en een zogenaamde schone versie, kant en klaar voor gebruik. Voor de beoordeling van een speech op één A4’tje (tweezijdig beschreven) rekenen wij € 24,95. Tarieven voor langere speeches op aanvraag.

Speech Project

Wordt er in uw organisatie veel gespeecht? Bijvoorbeeld via de zogenaamde public address (PA)? The Speech Factory verzorgt scholing en bijscholing van uw medewerkers die zichtbaar of onzichtbaar publieke mededelingen moeten doen. Bedenk dat dit verbale visitekaartje veel impact heeft op uw klanten en relaties. Alle neuzen, eh stemmen, dezelfde kant op als het gaat om de kwaliteit van uw PA! Inhoud, tempo, articulatie en de juiste toon: enkele elementen waar wij in één of twee dagdelen aan werken met uw mensen. En waarin wij hoorbaar het verschil weten te maken. Ons basistarief voor een training bedraagt € 350,00 per dagdeel.

Speech Speaker

Bent u zelf niet in de gelegenheid of in staat het woord te doen maar wilt u zich toch niet onbetuigd laten? Een professionele spreker van The Speech Factory declameert namens de opdrachtgever zijn- of haar speech tijdens een gelegenheid. De speech wordt door opdrachtgever aangeleverd of is met behulp van The Speech Factory tot stand gekomen.

Het tarief van onze Speech Speaker service bedraagt € 350,00 per dagdeel.