Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Bij het invullen van het opdrachtformulier kunt u uw wensen over de inhoud van uw speech aangeven. Dit hoeft geen uitgebreid kant en klaar verhaal te zijn: u levert ons de ingrediënten aan en wij maken er een mooi en pakkend verhaal van.

 

De vragen op het opdrachtformulier kunt als hulpmiddel gebruiken bij het noteren van de informatie die u ons verstrekt. Als u klaar bent, klikt u op verzenden. Na ontvangst van de informatie en betaling gaan wij voor u aan de slag. Binnen 72 uur na aanvaarding opdracht ontvangt u de kant en klare speech in pdf-formaat.

 

Heeft u behoefte aan meer advies en begeleiding op het gebied van speechen? Dan is de Speech Coach iets voor u!

Speech Facts

Een speech is eerder te lang dan te kort. En de beschikbare spreektijd is in veel gevallen niet onbeperkt. Maar hoe lang duurt een speech? Wij hanteren de volgende vuistregels: een zin telt gemiddeld elf woorden en op een A4’tje staan gemiddeld 32 tot 35 zinnen.

 

De gemiddelde spreker heeft ongeveer drie- à drieënhalve minuut nodig voor een A4’tje.

 

Echter is de duur van de speech afhankelijk van de boodschap, de door u geleverde input en de beoogde spreektijd. Kwaliteit > kwantiteit. Het gaat immers niet om wat je zegt, maar om wat je vertelt.

Wat kost het?

The Speech Factory levert standaard een basisspeech van maximaal één A4’tje (tweezijdig beschreven*) voor de scherpe prijs van € 99,95. Hierbij is eenmalige beoordeling en feedback van uw voordracht inbegrepen. Levertijd maximaal 72 uur na aanvaarding van uw opdracht.

 

Als haast geboden is, kan onze Spoed Speech uitkomst bieden. De leveringstermijn stellen we in overleg vast, deze tijd gaat pas in na het eerste contact. Dat initiatief ligt bij The Speech Factory, maar u kunt als u wilt een terugbelverzoek indienen. Afhankelijk van uw behoefte en onze capaciteit behoort levering op dezelfde dag tot de mogelijkheden. Het tarief van een spoedspeech (gebaseerd op maximaal één A4’tje, tweezijdig beschreven**) bedraagt € 119,95.

 

*Voor speeches met een afwijkende lengte offreren wij graag een tarief op maat.

 

**Lengte speech is afhankelijk van de boodschap, de door u ingeleverde input en beoogde spreektijd.