Online aanvraagformulier

Speech aanvragen

Soort speech

Omschrijving gelegenheid

Toehoorders

Specifieke wensen speech

Er volgt eerst een uitleg alvorens u uw input kunt leveren

Persoonlijke gegevens & akkoord

Bij de Basis Speech of Spoed Speech nemen wij alleen contact op als verduidelijking of verdere input nodig is. Bij de Speech Plus is een gesprek deel van de service maar rekenen we bijbehorende kosten.

  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3
  • Stap 4
  • Stap 5

Soort speech

Maak een keuze tussen de Basic Speech, Spoed Speech en Speech Plus.

Het betreft een

Gelegenheid

Gelegenheid

Het betreft een speech in de

Aard van de speech

Er is ruimte voor een vrolijke noot

Toehoorders

Niveau toehoorders

Dient er rekening gehouden te worden met geloofsovertuiging of levensvisie welke van invloed kan zijn op de inhoud van de speech?

Toelichting indien van toepassing

Overige

Beoogde duur van de speech

Opdrachtgever wenst gebruik te maken van de mogelijkheid de speech eenmaal ter beoordeling digitaal voor te dragen aan the Speech Factory

Omschrijving wensen speech

- Denk hierbij aan info persoon omtrent speech (naam, leeftijd, geslacht) - De rol van de persoon in het leven van zijn/haar omgeving - De rode draad: levensloop en anekdotes (privé/werk) - Terugblik en visie/wensen voor de toekomst.

Licht hier uw wensen toe

Persoonlijke gegevens

Naam

E-mail

Bij de Basis Speech of Spoed Speech nemen wij alleen telefonisch contact op als verduidelijking of verdere input nodig is. Bij de Speech Plus is een gesprek deel van de service maar rekenen we bijbehorende kosten.

Telefoonnummer

Opdrachtgever gaat akkoord met de leveringswaarden

Akkoord leveringswaarden

Tarieven

Basis Speech

The Speech Factory notebook Basis Speech

€ 99,95

 

Het tarief van een Basis Speech (gebaseerd op maximaal één A4’tje, tweezijdig beschreven) bedraagt € 99,95. De lengte van de speech is afhankelijk van de boodschap, de door u ingeleverde input en beoogde spreektijd.

 

Hierbij is eenmalige beoordeling en feedback van uw voordracht inbegrepen. Levertijd maximaal 72 uur na aanvaarding van uw opdracht.

Spoed Speech

The Speech Factory notebook Spoed Speech

€ 109,95

 

Als haast geboden is, kan onze Spoed Speech uitkomst bieden. De leveringstermijn stellen we in overleg vast, deze tijd gaat pas in na het eerste contact. Dat initiatief ligt bij The Speech Factory, maar u kunt als u wilt een terugbelverzoek indienen. Afhankelijk van uw behoefte en onze capaciteit behoort levering op dezelfde dag tot de mogelijkheden.

 

Het tarief van een Spoed Speech bedraagt (gebaseerd op maximaal één A4’tje, tweezijdig beschreven) bedraagt € 99,95. De lengte van de speech is afhankelijk van de boodschap, de door u ingeleverde input en beoogde spreektijd.

Hierbij is eenmalige beoordeling en feedback van uw voordracht inbegrepen.

Speech Plus

The Speech Factory notebook Speech Plus

€ 89,95 exclusief bijkomende kosten

 

Wilt u de boodschap van de speech in een persoonlijk gesprek uitgebreider toelichten? Vraag dan de Speech Plus aan. We hanteren hetzelfde tarief als bij de Basis Speech en rekenen € 15,- extra per kwartier in een telefoongesprek. Voor een afspraak rekenen we de reistijd van € 10,- per kwartier.