fbpx

The Speech Factory

Spreek(t) tot de verbeelding

The Speech Factory

Spreek(t) tot de verbeelding

Speeches vanuit het hart

De feestelijke gelegenheden zoals een bruiloft, een verjaardag, huwelijksjubileum of juist een verdrietige periode, zoals het overlijden van een dierbare, vragen om een persoonlijke bijdrage van naasten. Misschien ben je gevraagd een woordje te doen bij het proosten of wil je graag een laatste eerbetoon geven aan een verloren dierbare. Dan wil je wel dat jouw boodschap pakt en het juiste gevoel overbrengt op het publiek. Hoe begin je een speech? Wat vertel je allemaal wel en niet?  Als de inspiratie ontbreekt of de woorden niet op papier willen komen schiet The Speech Factory te hulp. Op basis van jouw ingrediënten zetten we samen jouw verhaal op papier: een persoonlijke speech recht uit het hart.

Bruiloft speech

Ben je gevraagd iets persoonlijk te vertellen over het bruidspaar? Dan liggen de verwachtingen hoog. Hoe krijg je het publiek mee in jullie herinnering? Welke grap slaat aan en hoe bouw je hem op? Geef ons de ingrediënten om mee te werken en imponeer op de grote dag met jouw persoonlijke speech.

Uitvaart speech

Het kan onverhoopt gebeuren dat je op korte termijn gevraagd wordt een laatste eerbetoon te geven. Wij snappen heel goed dat bij een verdrietige periode als het overlijden van een dierbare dit lastig kan zijn.​ Ontbreekt de concentratie? Laat The Speech Factory helpen de woorden te vinden die jouw herinneringen en emotie omschrijven.  

The Speech Factory Voorbeeld Speech Uitvaart thumbnail

Jubileum

Bereikt een vriend of familielid een bijzonere leeftijd? Of vier je een huwelijksdag van een dierbare? Jubilea zijn bij uitstek mooie momenten voor voordrachten uit eigen kring.  Een eer gevraagd te worden, maar dan komt het speech schrijven. Wij helpen je de juiste woorden te vinden en het publiek te raken met een speech die bij zal blijven. 

Hoe werkt het?

Stap 1: Kies een pakket
Stap één is het oplevertermijn en het pakket. Ben je zelf al lang aan het puzzelen, maar nadert de dag van de voordracht? Kies dan voor Spoed Speech (binnen 3 werkdagen). Heb je nog wat dagen speling, ga dan voor Basis Speech (binnen 5 werkdagen).

Stap 2: Vul de speechaanvraag in
Vul de speechaanvraag in via het online aanvraagformulier in over de wensen en ideeën over de inhoud van de speech. Dit hoeft geen uitgebreid, kant en klaar verhaal te zijn: lever ons de ingrediënten aan en wij maken er een mooi en pakkend verhaal van. Gebruik het formulier bijvoorbeeld als hulpmiddel of handvat.

Stap 3: Versturen & bevestigen met de betaling
Klaar? Klik dan op verzenden. Na ontvangst van de informatie en betaling gaan wij meteen aan de slag. Binnen 5 werkdagen na aanvaarding van de opdracht ontvang je de kant en klare speech in je persoonlijke mailbox in pdf-formaat.  

Liever een persoonlijk gesprek vooraf?

Maak dan een afspraak met een van ons voor het Speech Plus pakket!

✓ Inclusief aanvullend persoonlijk gesprek
✓ Telefonisch of via beeldbellen
✓ € 15,- extra per kwartier