fbpx

The Speech Factory

Spreek(t) tot de verbeelding

The Speech Factory

Spreek(t) tot de verbeelding

Inspireren & motiveren

Jaarafsluiting, afscheid van een collega, productlancering of kerstborrel? Zakelijke evenementen vragen om een inspirerende toespraak, met hier en daar een gevatte opmerking of een leuke anekdote om de aandacht te behouden. Het risico bij zakelijke speeches is dat ze langdradig kunnen zijn, of dat de boodschap niet overkomt. Niet bij The Speech Factory. Wij zorgen ervoor dat je met de juiste woorden medewerkers/collega’s inspireert, motiveert en een lach op hun gezicht tovert. Inspireer en motiveer als spreker met een professionele speech met een knipoog!

Hoe werkt het?

Stap 1: Kies een pakket
Stap één is het oplevertermijn en het pakket. Ben je zelf al lang aan het puzzelen, maar nadert de dag van de voordracht? Kies dan voor Spoed Speech (binnen 3 werkdagen). Heb je nog wat dagen speling, ga dan voor Basis Speech (binnen 5 werkdagen).

Stap 2: Vul de speechaanvraag in
Vul de speechaanvraag in via het online aanvraagformulier in over de wensen en ideeën over de inhoud van de speech. Dit hoeft geen uitgebreid, kant en klaar verhaal te zijn: lever ons de ingrediënten aan en wij maken er een mooi en pakkend verhaal van. Gebruik het formulier bijvoorbeeld als hulpmiddel of handvat.

Stap 3: Versturen & bevestigen met de betaling
Klaar? Klik dan op verzenden. Na ontvangst van de informatie en betaling gaan wij meteen aan de slag. Binnen 72 uur na aanvaarding van de opdracht ontvang je de kant en klare speech in je persoonlijke mailbox in pdf-formaat.

Liever een persoonlijk gesprek vooraf?
Maak dan een afspraak met een van ons voor het Speech Plus pakket!

✓ Inclusief aanvullend persoonlijk gesprek
✓ Telefonisch of via beeldbellen
✓  € 15,- extra per kwartier

Speech je vaker?

Spreek je regelmatig en wil je werken aan je speech skills? Wellicht is een speech coach, training of speech check iets voor jou!

Speech training

€ 350 per dagdeel incl. btw

Wordt er in de organisatie veel gespeecht? Bijvoorbeeld via de public address (PA)? The Speech Factory verzorgt scholing en bijscholing van medewerkers die zichtbaar of onzichtbaar publieke mededelingen doen. Wij maken graag hoorbaar het verschil van dit impactvolle visitekaartje naar klanten en relaties.

Speech coach

€ 60 per uur incl. btw

Onzeker over het voordragen van een speech? Met behulp van de Speech Coach sta je straks zelfverzekerd achter het spreekgestoelte of op het podium. Als speech coaches kijken we onder meer naar houding, ademhaling, intonatie, articulatie en tempo. We werken live ‘op afstand’ met Skype of Facetime.

Speech speaker

Tarief in overleg

Ben je zelf niet in de gelegenheid of in staat het woord te doen, maar wil je wel graag jouw verhaal delen? Laat de professionele sprekers van The Speech Factory voor je spreken. Samen zetten we de woorden op papier en zorgen we ervoor dat jouw verhaal wordt verteld en een mooie bijdrage is tijdens de gelegenheid.

Speech check

€ 49,95 – bij 2 bladzijden incl. btw

Zelf een speech geschreven? Hoewel woorden uit het hart altijd goed zijn, kunnen wij een speech altijd objectief beoordelen op: zinsopbouw, omvang, grammatica en emotionele opbouw. Mail ons de speech o.v.v. Speech Check en ontvang de speech incl. beoordeling en ‘Track changes’ retour.